Bennier Ruighaver

Om indruk op elkaar te maken scheppen mannen graat op. Zet een paar kerels samen en al snel hoor je zinnen voorbij komen als: 'Ik heb de nieuwste Audi.' Of: 'Ik heb een zwembad in de tuin.' Of: 'Ik heb een eigen bedrijf.' Dit soort opschepperijen zijn allemaal leuk en aardig, maar je maakt pas echt indruk als je kunt zeggen: 'Ik heb een eigen biermerk.'

Een eigen biermerk. Iederen man droomt ervan. Maar stamp maar eens een eigen bierfabriek uit de grond. Daarin slagen slechts enkelingen, zoals Freddy Heineken, Eddy Warsteiner en Gait-jan Grolsch. Gelukkig is het ontwikkelenn van een eigen bier vanaf heden een stuk eenvoudiger. Op deze pagina kunt u door middel van enkele simpele muisklikken uw eigen op maat gemaakte bierkrat samenstellen. U kiest hieronder een passende vormgeving. Vervolgens doorloopt u de verschillende stappen van het keuzemenu.

We hebben Bennie Ruighaver bereid gebonden om model te staan voor een zestal vormgevingen van het bierkrat. Hieronder staan ze weergegeven. U kunt een van de zes vormgevingen uitkiezen voor uw eigen bierkrat.

Kies hier een passende vormgeving voor uw bierkrat